Konijnen ter adoptie

Olaf


Hallo toekomstige baasjes,Ik ben Olaf, vernoemd naar ieders kind grootste idool voor de moment.
Waarom ik deze naam heb gekregen?
Omdat, ik een super tof mannelijk konijntje ben en ook de beste vriend van ieder kind! 😁Kom me gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum, kunnen we beter kennis maken!Tot snel,
Dikke zoen,
Olaf

Fluffy


Goedendag 🐰Mijn naam is Fluffy, omdat ik het zachtste mannelijke konijn in het opvangcentrum ben.
Ik ben super lief en tam. Knuffelen vind ik fantastisch.
Momenteel droom ik van een prachtige toekomst, waar ik kan rondhuppelen in een grote tuin. 😁Kom me gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum. Dan kunnen we elkaar beter leren kennen.Tot snel,
Knuffels,
Fluffy

Charlie


Hey,Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Charlie 🐰
Ik ben een prachtig mannelijk konijntje, dat opzoek is naar een nieuwe thuis.
Graag zou ik ergens heel de dag rond huppelen en 's avond in het warme stro in slaap vallen, dromend van de dag erna! πŸ˜„Je kan mij altijd eens bezoekje brengen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum. Kunnen we samen onze toekomst bespreken!Tot snel,
Kusjes,
Charlie

Elvis


Joehoee,Mag ik me even voorstellen? πŸ˜€
Mijn naam is Elvis, de rock en roller onder de konijntjes hier! Ik ben een prachtig mannelijk dwergkonijn, met een super toffe haardos! Zoals u kan zien stond ik als eerste ik de rij toen ze charmes en uiterlijk uitdeelden πŸ˜€Wilt u graag mijn schoonheid komen bewonderen? Dat kan! U bent altijd welkom tijdens de openingsuren van het opvangcentrum.Tot snel,
Dikke knuffel,
Elvis

Loewie


Hallo hallo, Ik ben de Loewie, een lief braaf mannelijk konijntje!
Mijn grootste droom? Ergens vrij rondspringen bij mijn nieuw baasje thuis. Samen in het gras rollebollen lijkt me fantastisch en dan 's avonds in het warme stro in slaap vallen dromend naar de dag erna! πŸ˜πŸ’€Kom me gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum.
Ik ga alvast dromen over de mooie toekomst die jij me kan geven! 😴Hopelijk tot snel,
Knuffel,
Loewie

Alfons


Dag lieve facebookertjes.
Deze week mag ik een week lang schijnen als asieldier van de week 😍
Ik zoek namelijk een nieuwe thuis!
Mijn excuses met al mijn enthousiasme zou ik bijna vergeten mezelf voor te stellen!
Mijn vriendjes noemen me Alfons 😁
Ik ben een gewoon tam mannelijk konijn met een mooi zwart maskertje op πŸ˜‰ de Zorro onder de konijnen hier πŸ˜„
Hier zit ik samen met een twintigtal vriendjes en vriendinnetjes van dwergkonijntjes tot reuze vlinderkonijnen.
Wij zijn allemaal opzoek naar een nieuwe thuis.
Wist u trouwens dat wij konijnen ook graag spelen? Door een tunnel lopen bijvoorbeeld! Dat vind ikzelf geweldig πŸ˜„
Met een beetje geduld kan u ons zelf leren om zindelijk te zijn, geweldig toch? 😁
Kom mij en al mijn vriendjes gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren!
Dan zou ik een sprongetje van vreugde maken!

Tot snel,
Veel liefs,
Alfonske

Saartje


Pieps! Mijn naam is Saartje en ik ben een vrouwelijk konijntje dat opzoek is naar een nieuwe thuis!
Ik heb namelijk een verrassing als je mij komt bezoeken, ik heb net baby'tjes gehad. Mijn kindjes zijn super mooi! Momenteel liggen ze wel nog onder de wol, lekker warm! 😍
Dus als je mij graag zou adopteren ga je wel nog even moeten wachten tot mijn kleintjes groot zijn. 😊Kom ons gerust eens een baby bezoekje brengen. Als je ons graag een cadeautje meebrengt, een geboortelijst hebben de niet, maar een lekkernij is altijd welkom 😜

Lou


Piep piep,Mijn naam is Lou, een lief mannelijk konijntje 🐰 dat opzoek ik naar een warm nestje!
Ik heb mooie mokka vlekken en een super toffe kuif, waarmee ik jouw hartje ga veroveren als je me een bezoekje komt brengen.Kom gerust eens langs tijdens de openingsuren om me een bezoekje te brengen. Een lekkernij is altijd welkom, daar scoor je bij mij altijd punten mee 😜

Spotje, Dotje, Lotje...

Geadopteerd

Hoi lieve mensen,Wij zijn Lotje, Dotje & Spotje en wij zijn opzoek naar een thuis waar wij samen naartoe mogen!
Wij zijn dan ook de drie grootste konijnen van het opvangcentrum, want wij zijn namelijk reuze vlinder konijnen! 😏
We zijn alle drie vrouwtjes en zitten al sinds we klein zijn bij elkaar.
We zouden ons geen leven zonder elkaar kunnen inbeelden 🐰🐰🐰
Alle drie zijn we ook enorm tam en we dromen allemaal van een grote tuin!
Samen rondspringen en spelen met onze nieuwe baas 😍
Daar droomt elk konijn hiervan hoor!Als je ons graag beter wil leren kennen, dan ben je altijd welkom tijdens de openingsuren van het opvangcentrum!Hopelijk ontmoeten we elkaar snel,
Drie dikke knuffels,
Lotje 😘
Dotje 😘
Spotje

Gaston

Geadopteerd

Goedendag,Ik ben ongetwijfeld de charmeur van alle konijntjes hier πŸ˜…
Mijn naam is Gaston en ik ben het mooiste mannelijke konijn dat je ooit gezien hebt! πŸ˜€
Ik heb allerlei Kuifjes, waar ik je helemaal mee charmeer!
Zelf ben ik opzoek naar een nieuwe thuis waar ik mijn helemaal kan thuis voelen en knuffelen en rollebollen in de tuin!Kom me gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren, zodat ik je helemaal verliefd kan maken op mij! πŸ’–

Gust

Geadopteerd

Hallo,Mijn naam is Gust en ik ben een mannelijke konijntje dat opzoek is naar een nieuwe thuis! Kom mij gerust eens een bezoekje brengen, maar vergeet dat geen worteltje mee te brengen, want dat vind ik namelijk heel lekker! 😜