Katten ter adoptie

Micky


Hallo,
Mijn naam is micky. Ik ben een gecastreerde kater van 5 jaar oud. Ik ben samen met 8 andere vriendjes binnengebracht in het opvangcentrum omdat mijn baasjes moeten verhuizen naar een appartement en wij niet allemaal mee kunnen gaan. Ik ben heel sociaal in de omgang met andere poezen. Ik ben zindelijk op de kattenbak en kan in de dag ook perfect buiten gaan spelen.
Ik ben volledig in orde met:
Chip ✔️Vaccinaties ✔️Paspoort ✔️Gecastreerd ✔️Ontvlooid en ontwormd

Noenie


Hallo,
Mijn naam is Noenie. Ik ben een gecastreerde kater van 3 jaar oud. Ik ben samen met 8 andere vriendjes binnengebracht in het opvangcentrum omdat mijn baasjes moeten verhuizen naar een appartement en wij niet allemaal mee kunnen gaan. Ik ben heel sociaal in de omgang met andere poezen. Ik ben zindelijk op de kattenbak en kan in de dag ook perfect buiten gaan spelen.
Ik ben volledig in orde met:
Chip ✔️Vaccinaties ✔️Paspoort ✔️Gecastreerd ✔️Ontvlooid en ontwormd ✔️

Zwartje


Hallo,
Mijn naam is zwartje. Ik ben een gecastreerde kater van 2 jaar oud. Ik ben samen met 8 andere vriendjes binnengebracht in het opvangcentrum omdat mijn baasjes moeten verhuizen naar een appartement en wij niet allemaal mee kunnen gaan. Ik ben heel sociaal in de omgang met andere poezen. Ik ben zindelijk op de kattenbak en kan in de dag ook perfect buiten gaan spelen.

Ik ben volledig in orde met:
Chip ✔️ Vaccinaties ✔️ Paspoort ✔️ Gecastreerd ✔️ Ontvlooid en ontwormd ✔️

Messi

Geadopteerd

Miaauuuuuw,Mijn naam is Messi, een super lieve gecastreerde kater van 10 jaar oud. 😄
Ik ben vrijwillig afgestaan door mijn baasje.
Sinds enkele dagen verblijf ik in het opvangcentrum, maar het word tijd voor mij om te vertrekken naar een nieuw avontuur! 😁
Want, ik mis een baasje enorm! 😞
Ik mis het om heel de dag te knuffelen.
Het liefst lig ik een hele dag de luieren en af en toe strek ik mijn pootjes eens graag uit en kom ik kopjes geven en geniet ik van alle aandacht die ik krijg! 😁Kom me gerust eens een bezoekje brengen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum, dan kunnen we samen een keer fijn knuffelen! 😁Ik kijk er al naar uit!
Een lief kopje,
Messi