honden ter adoptie

Pepper


Hallo, mijn naam is Pepper. Ik ben een vrouwelijke rottweiler van bijna 3 jaar oud. Ik ben in het opvangcentrum terechtgekomen omdat ik in een kindje zijn hand zou hebben gebeten. Wat hier de oorzaak voor was of wat er voordien gebeurd is, is niet gekend. Mijn baasjes omschrijven me als zacht-speels-trouw-beetje jaloers- een echte vriendin! Hier ben ik een echte speelvogel en zeker met mijn bal!

Wie geeft mij een gouden mandje?

Chip ✔️ vaccinatie ✔️ paspoort✔️ ontwormd en ontvlooid ✔️ zindelijk✔️

Karaktereigenschappen:
Omgang mannen en vrouwen ✔️
Kan alleen zijn ✔️
Omgang katten ✖️
Omgang honden 🔃
Gedrag in de wagen ✔️
Omgang kinderen 🔃
Gehoorzaam ✔️
Leergierig ✔️

✔️ goed 🔃 matig ✖️slecht

Pepper


Hallo! 😎Mijn naam is Pepper een prachtige Mechelse herder dame van 3 jaar oud. Zoals jullie al ongetwijfeld weten ben ik de dochter van Laila en zijn wij afgestaan, omdat we dominant zijn en het een drukte werd in huis. 😞
De dominantie is vooral naar andere dieren toe, naar mensen toe ben ik in het begin eerder een beetje teruggetrokkener en verlegen. Ik heb wat tijd nodig om los te komen. Eenmaal ik je wat beter ken ben ik een heuse speelvogel 😁
Een leuk weetje over mij? Ik ben heel leergierig en ken al enkele basis commando's net zoals mijn mama. Zo kan ik al zitten, liggen, voet en waarschijnlijk nog veel meer! Ik ga jullie natuurlijk ook niet al mijn trucjes verklappen, daarvoor moet je me maar een keer komen bezoeken! 😉 wel heb ik nog een beetje training nodig om nog gehoorzamer te zijn. Ik kan nogal enthousiast reageren. Achja yong, wild and free zoals ze zeggen 😁
Wel ben ik opzoek naar een nieuwe thuis met ervaren baasjes en zonder andere kinderen of diertjes. Ik heb geen behoefte aan al die pottenkijkers 😅🐶Hopelijk tot heel snel in het opvangcentrum kan ik je nog wat trucjes laten zien!Dikke lek,

Pepper 😘

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️


Laila


Kiekeboe 🐶Mijn naam is Laila een Mechelse herder van 4 jaar oud. Ik ben de mama van die andere lieve Mechelaar Pepper. Wij zijn afgestaan, omdat het is een huis een echte drukte werd🙈
Helaas is dit niet de enige reden 😞zowel ik als mijn lieve dochter zijn heel dominant naar andere dieren toe. Daarom mogen wij ook niet samen geadopteerd worden. Onze band is helaas niet sterk.
Ik ben een heel leergierige hond, dat graag speelt, maar ook graag de overhand heeft. Ik ben dus opzoek naar een thuis waar ervaren baasjes voor mij zullen zorgen 😊
Belangrijk is dat er geen andere dieren of kinderen zijn. Je weet nooit.
Wel ben ik heel gehoorzaam naar alles wat je me zegt. Ik ken redelijk wat commando's en volg die ook tot op de voet op of zal ik zeggen tot op de poot? 😉Wil je graag meer over me weten of eens komen kennis maken? Kom gerust een keer langs tijdens de openingsuren van het opvangcentrum. Mijn staartje kwispelt al van enthousiasme! 😁Tot snel,
Dikke lek,
Laila

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Jack

Dag lieve mensjes,Hebben jullie eventjes tijd, zodat ik mij kan voorstellen?
Mijn naam is Jack een mooie blauwe american bulldog. Ik ben een kei stoere mannelijke bink van 1,8 jaar jong.😎
Helaas ben ik afgestaan door mijn baasjes, omdat ik naar een vreemde persoon gebeten heb.
Ik weet, ik weet het niet meteen de beste eerste indruk 😞
Maar kunnen we het langs de beste kan bekijken? Ik ben gewoon een zeer goede waakhond dat mijn familie beschermt.😁
Ondertussen zit ik al een aantal dagen in het opvangcentrum en ze hebben mijn gedrag hier goed geobserveerd. Met fierheid kan ik zeggen dat ze mij hier zeer flink vinden en dat ik nog niemand gebeten heb hier. Integendeel zelfs, ik ben hier iedereen zijn knuffelkont! 😁
Andere dieren zijn voor mij een ander geval, dat ken ik niet zo goed, omdat ik en mijn vorig vriendje altijd gescheiden zaten.
Het liefst ga ik naar een gezin zonder dieren en zonder kleine kinderen!
Mensen die een beetje kennis of ervaring hebben over mijn ras is een pluspunt! 👌Kom me gerust een bezoekje brengen tijdens de openingsuren!
Kunnen we misschien een keer samen gaan wandelen? Lijkt me een super tof idee om zo elkaar beter te leren kennen!Hopelijk tot zeer snel,
Dikke lek en een stevig pootje,
Jack

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Odette & Eugene

Geadopteerd

Hallo,Wij zijn Odette & Eugene. Twee American Bulldogs en wij zijn samen opzoek naar een nieuwe thuis! 😁
Wij zijn terecht gekomen in het opvangcentrum wegens de echtscheiding van onze vorige baasjes. 😞
Zoals u waarschijnlijk al begrepen heeft vanuit onze namen ben ik Odette een teefje van 3 jaar en is Eugene een flinke reu van bijna 5 jaar. 😀
Beide zijn we heel sociaal en speels! Kinderen, mensen of andere honden dat is voor ons allemaal geen probleem. Iedereen is onze vriend. Met poezen hebben we wel nog geen ervaring dus dat is nog een beetje een vraagteken, maar met onze sociale omgang denk ik niet dat wij voor problemen zorgen.😅
Ons kan je het best beschrijven als hele lieve en super enthousiaste woefjes! 😁Hopelijk vinden wij snel een nieuwe thuis, maar wij twijfelen daar niet aan hoor. Zolang we elkaar hebben kunnen wij alles aan.Kom ons snel eens een bezoekje brengen tijdens de openigsuren van het opvangcentrum.

Chip ✔️ vaccinatie ✔️ paspoort✔️ ontwormd en ontvlooid ✔️ zindelijk✔️

Tot snel,

Dikke zoen,
Odette & Eugene😘😘

Diesel

GEADOPTEERD

Hallo,Kennen jullie mij nog? Misschien nog wel vorige keer had ik een kortere coupe haar 😁
Mij naam is Diesel een mannelijke kruising shih-tzu van 4 jaar oud.
Ik zit nu voor de tweede keer in het opvangcentrum.😞
De eerste keer ben ik hier terechtgekomen, omdat mijn baasje naar een revalidatie centrum moest en ze niet meer voor me kon zorgen.
Deze keer ben ik terugkomen, omdat ik bijt naar voorbijgangers en soms naar mijn eigen baasjes. 😞 in het opvangcentrum heb ik dit nog nooit gedaan 😊
Voor mijn tweede baasjes was ik de allereerste hond, misschien ben ik iets te dominant en is het beter voor mij om naar een thuis te gaan met ervaren baasjes. Die me goed weten te corrigeren en al veel hebben opgestoken of veel ervaring hebben met oudere honden. 😁
Ondanks mijn lieve snoet kan ik niet overweg met andere honden, kinderen of poezen.
Ik stel mezelf misschien niet direct op de allerbeste manier voor, maar ik ben echt een lieve hond, die veel tijd en geduld nodig heeft en vooral iemand die heel veel gezag heeft. 😊
Ik kan beter vanaf de eerste moment eerlijk met je zijn, zodat je alles over me weet en me kan benaderen, maar ik ben er zeker van als ik je zie ga ik je springen en kusjes en knuffels geven. ❤️
Ik ben eenmaal een goede waker en heb het zo niet op al die mensen die voorbij mijn territorium passeren 😁Kom me gauw eens bezoeken tijdens de openingsuren van het opvangcentrum!Dikke zoen,
Dieseltje

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Fifi

Geadopteerd

Ter adoptie:Woef, waf, blaf!
Mijn naam is Fifi en ik ben een vrouwelijke Jack Russel van 9 jaar oud.
Ik ben helaas wegens vreselijke omstandigheden in het opvangcentrum terecht gekomen. Mijn allerliefste baasje is overleden 😢 één van de ergste dingen dat je in een hondenleven kan meemaken 😢
Ondanks al dat verdriet ga ik toch mijn best doen om een evengoede baas of een nog betere nieuwe baas te vinden. Kan toch niet moeilijk zijn met een knappe dame zoals mij? 😁
Ik ben een energieke Jack Russel die ook van haar rust houd. Spelen vind ik super fijn, maar op mijn leeftijd moet je dan ook af en toe eens een pauze nemen en wat rusten. 😅
Ik ben een gesteriliseerd lief en aanhankelijk woefje. Poesjes ken ik niet dus geen idee hoe ik daarop reageer. Kinderen en andere hondjes vind ik daarentegen fantastisch, dat houd me ook nog wat jonger 😁al zou je mijn leeftijd niet nageven hoor, ik zou zeggen kom daar zelf over oordelen tijdens de openingsuren van het opvangcentrum. Kan je mij ook beter leren kennen 😊
Tot snel,
Dikke kusjes,
Fifi 😘

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Piaf

Geadopteerd

Hallo iedereen 🐶

Wij zijn Marcel en Piaf, 2 kruising border collie van 8 maanden oud. We zijn in het opvangcentrum binnengebracht omdat we samen wonen met 2 andere gezinnen en het daar voor ons veel te druk was. Wij zijn heel sociaal naar mensen toe maar in het begin zijn we een beetje teruggetrokken. Ook worden we best apart geplaatst omdat we elkaar opjagen. Mijn zusje is gesteriliseerd. Wie geeft ons een gouden mandje?

Chip✔️ paspoort✔️ vaccinaties✔️ ontwormd en ontvlooid✔️ zindelijk✔️ speels✔️ lief✔️ sociaal

Dikke lekjes,
Marcel en Piaf

Marcel

Geadopteerd

Hallo iedereen 🐶

Wij zijn Marcel en Piaf, 2 kruising border collie van 8 maanden oud. We zijn in het opvangcentrum binnengebracht omdat we samen wonen met 2 andere gezinnen en het daar voor ons veel te druk was. Wij zijn heel sociaal naar mensen toe maar in het begin zijn we een beetje teruggetrokken. Ook worden we best apart geplaatst omdat we elkaar opjagen. Mijn zusje is gesteriliseerd. Wie geeft ons een gouden mandje?

Chip✔️ paspoort✔️ vaccinaties✔️ ontwormd en ontvlooid✔️ zindelijk✔️ speels✔️ lief✔️ sociaal

Dikke lekjes,
Marcel en Piaf

Boomer

Geadopteerd

Hallo,

Mijn naam is Boomer. Ik ben een gecastreerd mannetje van 5 jaar oud. Mijn baasjes hebben mij naar het opvangcentrum gebracht met een ander vriendje wegens teveel drukte in huis met 3 kindjes en een kat. Ik kom goed overeen met andere honden en poezen is voor mij geen probleem. Ik ben zindelijk in huis en bijt ook niets kapot. Wie geeft mij een gouden mandje?
Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️ speels✔️ sociaal

Frodo

GEADOPTEERD

Hallo,Mijn naam is Frodo en ik ben een mannelijke Jack Russel van bijna 11 jaar oud. 😁 Je zou het alvast niet zeggen dat ik al zo oud ben. Ik heb namelijk nog veel energie. Paasmaandag heb ik zelfs nog een wandeling mee gedaan van 8 km en die heb ik braaf meegedaan zonder te moeten rusten ik wou zelfs altijd het voortouw nemen! 😁Na de wandeling had ik zelfs nog altijd energie voor 10! Ik veronderstel dat al die energie een beetje in het karakter zit van een Jack. 😅
Hoe ik in het opvangcentrum ben beland? Mijn vorige baasjes konden me niet meer verzorgen en het werd een beetje druk in huis voor mij. 😞 ondanks alle energie die ik heb, kan ik soms toch ook echt wel van mijn rust genieten.
Andere dieren zijn jammer genoeg een groot probleem voor mij, zowel honden als katten. Het liefst ga ik ook niet naar een thuis waar kleine kinderen aanwezig zijn of waar er een enorme drukte is. 😊Vind je mij echt wel een doetje en wil je graag beter kennis met me maken? Kom dan zeker eens langs tijdens de openingsuren van het opvangcentrum en dan kunnen we elkaar beter leren kennen!Tot snel,
Dikke zoen,

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

FANNY

GEADOPTEERD

Hallo lieverds,Mijn naam is Fanny en ik ben een vrouwelijke dobermann. 😁 misschien herkennen jullie mij nog? Ik werd reeds geadopteerd, maar ze hebben me terug gebracht, omdat ik nogal graag alleen op wandel ga 😅
Mijn eerste baasje heeft me achter gelaten in het hondenpension, ze hebben nooit meer naar me omgekeken, zo ben ik de eerste keer in het opvangcentrum beland. 😢ondanks dat ik nu voor de tweede keer op rij in het opvangcentrum zit door uit te breken, ben ik niet boos. Het is hier namelijk zeer fijn 😁 toch word het voor mij nu tijd om naar dat forever mandje en thuis te gaan. 😊Ik ben 1 jaar oud en heb zeer veel energie. Ik ben altijd een zonnetje in huis, vrolijk en speels. Wel heb ik nog wat training nodig 😅 met al mijn enthousiasme en nog niet veel kunstjes geleerd luister ik nog niet zo goed. Daaraan moeten we wel hard werken! 😁
Andere honden en kindjes zijn trouwens ook geen enkel probleem voor mij. 🐶
Ik kijk alvast uit naar een nieuw avontuur!Wil je mij beter leren kennen? Kom dan zeker eens langs tijdens de openingsuren van het opvangcentrum.Tot snel,
Lekje,

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Filou

Geadopteerd

Hey allemaal,
Mijn naam is Filou, een vrouwelijke Cocker Spaniel van bijna 6 jaar oud.. Ik kom enorm goed overeen met andere hondjes, poezen is voor mij nog onbekend maar ook kindjes zijn geen probleem. Ik ga enorm graag wandelen en hou wel van een beetje aandacht 😊 (wie niet zou ik dan denken). Wie zin heeft om mij beter te leren kennen is altijd welkom tijdens de openingsuren van het dierenopvangcentrum. We kunnen dan gerust eventjes kennismaken en een klein wandelingetje maken om te zien hoe flink ik wel niet ben.

Tot snel,
💋je Filou

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Fenna

Geadopteerd

Dag lieve mensen, mijn naam is Fenna. Ik ben samen met mijn vriendje Estelle in het opvangcentrum binnengebracht nadat mijn baasje is gestorven. Ik ben een vrouwelijk chihuahua teefje van 2 jaar oud. Ook ik kom enorm goed overeen met andere hondjes, poesjes en kindjes. Mocht je graag met mij of mijn andere vriendjes kennis willen maken, nodigen wij jullie graag uit om langs te komen in het opvangcentrum tijdens de openingsuren.Dikke kus,
Fenna

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Estelle

Geadopteerd

Hallo,Mijn naam is Estelle en ik ben 3 lentes jong. Ik ben in het opvangcentrum terechtgekomen omdat mijn baasje overleden is 😔. Ik kom enorm goed overeen met andere honden, poezen en kindjes! Ik ben een vrouwelijke kruising van een Jack Russel met een Corgi. Wil je mij beter leren kennen en een gouden mandje geven, kom me dan zeker even bezoeken tijdens de openingsuren van het opvangcentrum en wie weet kan ik met jou mee naar huis.Knuffel,
Estelle

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Ringo

Geadopteerd

Waf, Mijn naam is Ringo een mannelijke kruising Duitse herder. Ik ben 8 maanden oud en ik ben in het opvangcentrum binnengebracht, omdat mijn vorige baasje mij en mijn andere vriendje te druk vonden. 😞 Ze hebben ons samen in een hondenpension binnengebracht en zijn ons daar nooit terug komen ophalen 😞
Nu zijn we hier in het opvangcentrum beland.
Hier denken ze anders over mij, ik ben helemaal niet hevig integendeel ik ben eerder een beetje teruggetrokkener. Vooral uit angst, wat gaat er nog gebeuren met mij? Waar ga ik nu naartoe gaan? Ik hoop deze keer op een thuis waar ik helemaal kan openbloeien! 😁
Liefst een gezin zonder kleine kinderen!
Zelf ben ik trouwens een reu die heel goed met andere honden kan omgaan. Ik luister naar alles wat je me zegt of leert! 😁
Mij kan je heel goed aftrainen als de ideale hond in je gezin. Ik kan al heel veel, maar moet ook nog enkele trucjes leren natuurlijk 😁
Alleen zijn is trouwens ook geen enkel probleem voor mij.
Denk er wel aan dat als jij mijn nieuwe baasje wordt, je me wel even tijd moet geven om aan alles te wennen en los te komen. 😊
Ik heb al heel veel meegemaakt op mijn jonge leeftijd en het kan soms even duren voor je mijn vertrouwen hebt, maar één keer ik loskom. Hou je dan maar vast voor al mijn kusjes en knuffels! 😍Kom gerust eens langs om me beter te leren kennen!Groetjes
Ringo

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Kyra

Geadopteerd

Mag ik me even voorstellen?
Mijn naam is Kira en ik ben geboren op 7 augustus 2014. Ik ben een heel lief en trouw vrouwtje. Mijn vorige baasjes hebben mij afgestaan, omdat ik niet overeenkom met andere dieren. Toch ben ik de trouwste hond naar mijn baasje toe. Ik hou van een stevige wandeling en ravotten in de tuin. In het filmpje kan je zien hoe graag ik met een balletje speel. Wie geeft mij een gouden mandje?

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Sky

Geadopteerd

Woef, waf, blaf, 🐶Oké nu dat ik je aandacht heb, zou ik me graag even willen voorstellen. 😁
Mijn naam is Sky en ik ben een Zwitserse herder met lang haar.
Ik ben een reu van 10 maanden oud dat in het opvangcentrum terecht is gekomen, omdat mijn vorige baasjes niet genoeg tijd voor me hadden. 😞
Zelf heb ik al enkele dingen in het leven opgepikt, ik heb leren omgaan met andere honden, mensen en kinderen. Dat is allemaal geen enkel probleem voor mij! 😁
Mijn omgang met andere dieren zoals poezen is een beetje minder, maar daar valt nog aan te werken. Ik heb ook al geleerd om zindelijk te zijn en ik kan ook perfect alleen blijven! 😁
Als je eventjes weg moet dan moet je jou trouwens geen zorgen maken, want ik kan ook zeer goed waken!
Voor de rest ben ik nog speels, vanwege mijn leeftijd ook natuurlijk 😊
Buiten al deze positieve punten zijn er wel nog enkele aandachtspunten. Ik luister naar je, maar daar moet nog wel een beetje aan gewerkt worden. Ik ben er zeker van dat ik alles wat je me vraagt zeer snel ga kunnen, omdat ik super leergierig ben. 😄
Ooh, ik zou nog bijna het aller belangrijkste vergeten. 😮 Ik ben een super lieve hond van karakter, dat veel liefde heeft om te geven!Wil je meer van me weten of me beter leren kennen? Kom dan eens langs tijdens de openingsuren van het opvangcentrum.

Tot gauw,
Dikke kus en knuffel,
Sky

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Benji

Geadopteerd

Hallo lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Hebben jullie even tijd om met mij kennis te maken? 😁
Mijn naam is Benji en ik ben een hondje op leeftijd. Ik ben namelijk 9 jaar, maar dat valt niet aan mij te zien hoor! 😀
Ik ben gewoon wat rustiger, nog wel speels, maar niet voor heel lang 😊
Ik ben een super aangename vent, dat opzoek is naar een warme thuis waar ik nog vele jaren kan genieten.
De reden waarom ik ben afgestaan, daar ben ik niet zo fier op.😞
Met ouder te worden ben ik graag wat meer op mijn gemak en kan ik niet zo goed tegen drukte. Helaas heb ik daardoor mijn beste vriend gebeten 😞 het zoontje van mijn mensen baasjes.
Heel veel spijt heb ik hiervan, omdat ik zo helemaal niet ben. Ik bedoelde het niet met opzet! Ik hou gewoon niet meer van die drukte. Daarom hebben mijn vorige baasjes ook deze moeilijke beslissing moeten nemen. Ze besefte ook dat het voor mij beter was om naar een rustigere thuis te vertrekken. 😞
Ik heb wel nog enkele positieve weetjes over mezelf!
Ik ga namelijk heel graag mee in de auto en ben ook perfect zindelijk in huis. 😁
Wil je graag even alleen op stap? Geen probleem deze beagle kan perfect alleen blijven! 😁
Andere honden zijn voor mij onbekend met mijn jachtinstinct kom ik wel niet overeen met poezen.
Graag zou ik naar een thuis gaan, waar het rustig is en geen kleine kinderen of jonge honden zijn! 😊

Hopelijk vind ik snel een nieuwe baas,

Chip✔️ vaccinaties✔️ paspoort✔️ ontwormd✔️ ontvlooid✔️ Zindelijk✔️

Rox

Geadopteerd

Hey Hey,Ik ben hier nieuw in het opvangcentrum en
vandaag ga ik mijn beste pootje voorzetten om mij zo goed mogelijk aan jullie voor te stellen! 😄
Mijn naam is Rox en ik ben een super lieve jongen!
Ik ben een kruising labrador dat gecastreerd is.
Mijn leeftijd? Zelf durf ik het bijna niet zeggen, maar ik ben al 7 jaar oud.
Als je langskomt om kennis te maken is dat helemaal niet aan mij te zien! 😁
In mijn hoofd ben ik er precies 3!
Nog heel speels, maar toch kan ik mij ook rustig houden wanneer het moet 😀
Het grote voordeel aan een hond op leeftijd!
De reden waarom ik in het opvangcentrum ben terecht gekomen? Een inbeslagname, helaas zorgde mijn baasje niet goed genoeg voor mij 😞
Mijn grootste droom is dat ik nu een warm mandje kan vinden waar ik al mijn liefde aan mijne nieuwe baasje kan geven en geloof mij ik heb heel veel liefde om te geven! 💖
Andere honden en kindjes zijn voor mij ook geen enkel probleem! Andere dieren ken ik niet zo goed, maar ze veronderstellen hier dat het geen enkel probleem voor me zou mogen zijn! 😀Zo nu kennen jullie mij een beetje! Wil je me graag beter leren kennen? Kom dan gerust eens langs in het opvangcentrum en dan kunnen we samen fijne activiteiten doen, zoals wandelen! 😍

Fientje

Geadopteerd

Hallo,Mijn naam is Fientje en ik ben een echte knuffelkont!
Samen met mijn zusje Lientje en mijn mama verblijf ik hier in het opvangcentrum tot dat ik oud genoeg ben om geadopteerd te worden!
Ik ben geboren op 7 december 2016 en mag naar mijn nieuwe thuis vertrekken op 7 februari 2017! 😁
Eerst moet ik er wel voor zorgen dat ik tegen dan een warm nestje gevonden heb! 😮
Maar ik maak me geen zorgen, met mijn vrouwelijke charmes zal ik dat wel heel snel vinden! 😊
Ik ben dus bijna 8 weken oud en ben opzoek naar een warm nestje met baasjes die heel veel tijd met mij willen doorbrengen, want ik moet alles nog leren. 😀  Ik kijk er al naar uit, om al die tijd met mijn baasjes door te brengen!
Ooh, ik zou het bijna vergeten, maar ook ik ben een vlinderhondje.
Knuffelen vind ik super fijn, want hier spendeer ik de hele dag met mijn vriend Jefke (een lammetje) samen liggen we aan de verwarming (lekker warm🙊) en het liefst van al lig ik op zijn rug te slapen! 🙈Wil je mij beter leren kennen? Kom dan gerust eens langs tijdens de openingsuren van het opvangcentrum. Kan ik lekker warm op jouw schoot komen liggen!

Lientje

Geadopteerd

Kiekeboe! Mijn naam is Lientje en samen met mijn zus Fientje zijn wij de jongste hondjes van het opvangcentrum! 🐶
Ik ben geboren op 7 december 2016 en ik ben dus bijna 8 weken oud.
Vanaf 7 februari 2017, mag ik naar mijn nieuwe thuis vertrekken.
Dat wil dus zeggen dat ik opzoek ben naar een warm nestje 😄
Ik ben een vlinderhondje, dus ik word nog iets groter, maar niet veel meer.
Ik ben lief meisje dat nog heel veel moet leren, omdat ik nog zo jong ben.Wil je mij beter leren kennen? Kom dan gerust een langs in het opvangcentrum tijdens de openingsuren! Dan kunnen we een keer lekker knuffelen! 😊